Звітний концерт Зразкового хореографічного колективу «Пірует»

06 червня 2024
96

2 червня відбувся благодійний звітний концерт Зразкового хореографічного колективу «Пірует» Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» ім. Раїси Кириченко. Керівниками цього чудового колективу є Тамара Олевська та Марія Олевська. Захід пройшов у теплій атмосфері Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М. Гоголя.

У величавій і гостинній залі зібралися прихильники сучасної хореографії, щоб насолодитися танцем – явищем, яке існує поряд з нами, але його не можна схопити руками, його можна лише побачити і відчути. Цей захід – не просто звітний концерт, а посил до єднання, щастя, яке приходить не через речі, а через відчуття. Це прагнення до світлого початку нового дня, адже ми цього варті. Діти, що виступали, надихають і доводять це своєю силою єднання, підтримкою рідних та настановами керівників.

Неймовірна атмосфера, щирі емоції та блага мета – це все «Пірует». Бажаємо впевнено йти вперед, підкорювати нові вершини, поповнювати свою скарбничку досягнень новими нагородами та, звісно, отримувати задоволення від творчості!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна