Звітний концерт Зразкового хореографічного колективу "Пірует"

21 травня 2019
1923

16 травня у ПД «Листопад» відбувся звітний концерт Зразкового хореографічного колективу «Пірует». В цей день колектив святкував свій 23 день народження, а також 25 років творчої діяльності художнього керівника колективу Олевської Тамари Володимирівни. 

Святковий концерт був присвячений темі весни, учасники мовою танцю розповідали, якою вони бачать таку особливу пору року. На сцені були представлені яскраві номери, які встигли завоювати серця глядачів та судів на міжнародний та всеукраїнських конкурсах та фестивалях, а також нові постановки створені спеціально для концерту. Однією з прем‘єр стала композиція «Історія одного дерева», яка відкривала дійство. Глядачі одразу пірнули в атмосферу, завдяки чуйному тексту на початку номеру, музиці та ідеї, яка не залишила нікого байдужим. 

Також, нові номери презентували наймолодші учасники концерту, яким тільки виповнилось по чотири роки. 

Середня та старша група показала урок з джаз - модерн танцю, де продемонструвала свою виконавську майстерність та кожноденну титанічну працю. 

Гостями концерту були вокальний кавер гурт «Джазуні», Олексій Ткаченко та Олег Писаренко, які яскраво та неймовірно доповнили концертну програму. 

У фіналі концерту усі участники концерту виконали велику композицію, яка стала гарним завершенням та своєрідним підсумком усього дійства, глядачі по-справжньому «Відчули весну». 

Під час гімну колективу увесь зал аплодував стоячи, а вдячні глядачі дарували квіти та подарунки учасникам, як справжнім артистам великої сцени. 

Вони увесь вечір дарували свій талант, вони - це зразковий хореографічний колектив “Пірует”.

Кожною постановкою, кожним рухом та емоцією вони доводили, що варті звання хоч маленьких, та професіоналів! 

 

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна