Звітний концерт «Свято талантів» ІІІ частина

06 червня 2024
188

1 червня 2024 року на арт-просторі «Диво-мікс» відбулася заключна частина Звітного концерту, присвяченого Міжнародному Дню захисту дітей. На початку дійства свою майстерність показали учні оркестрового відділу, виступаючи на електроінструментах. Ця музика заворожила всіх присутніх творами зарубіжних сучасних композиторів. Синтезатор, здатний відтворити гру будь-якого інструменту – чи то барабанів, чи сопілки, надавав мелодіям особливого чарівного звучання. Підготовкою учнів до цього виступу займався вчитель по класу електроінструмента Руслан Пустяк, який не тільки навчив їх майстерно володіти інструментом, але й надихнув на створення неповторної атмосфери свята. Завдяки його зусиллям, кожна мелодія на синтезаторі прозвучала як справжнє музичне диво, підкреслюючи талант і старанність юних музикантів.

Захід проходив у казковій атмосфері за участю феї, мишки Саші, лінивої Лізи та Музи мистецтва. Малеча, яка завітала на свято, з радістю брала участь у веселих іграх та активних руханках, що додало події особливої живості та радості. Діти насолоджувалися кожною хвилиною, а фантастичні персонажі допомагали створити незабутню та захоплюючу атмосферу свята.

Почесні гості, а саме - перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, керівництво Департаменту культури, молоді та сім’ї, а також представники «Червоного Хреста» м. Полтави, висловили свої привітання та підтримку, підкреслюючи важливість події для громади. Їхні слова надихнули всіх учасників на нові досягнення та творчі успіхи у майбутньому.

Усі відділення школи мистецтв взяли участь у заході, організованому у форматі дня відкритих дверей. Були представлені виставки творчих робіт учнів, вокальні та музичні номери, а також виступ наймолодших вихованців відділення початкового естетичного виховання, вокальний ансамбль «Дзвіночок» (кер. Олена Курінна). Учасники заходу мали можливість ознайомитися з творчими досягненнями учнів школи, насолодитися різноманітними виступами та отримати інформацію про можливості вступу до школи.

Захід завершився урочистою частиною, під час якої всіх привітали з наступаючим літнім відпочинком та побажали нових звершень у навчанні та творчості. Особливі слова вдячності були адресовані учням і викладачам за їхню наполегливу працю та талановиті виступи.

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна