Звітний концерт «Свято талантів»

30 травня 2024
154

Доброю традицією нашої школи є Звітний концерт творчих колективів учнів та викладачів, який відбувається по закінченню навчального року. Цього року наш концерт складається з трьох частин. Перша і друга частини пройшли 28-29 травня, а третя частина «Свята талантів» відбудеться 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей.

Звітні концерти завжди проходять в неперевершеній атмосфері дитячої музики, театральних вистав та хореографічних постановок. Це свято демонструє плоди нашої спільної праці, талант і натхнення учнів, а також професіоналізм і відданість наших викладачів.

На святі були присутні почесні гості, які високо оцінили роботу всього творчого педагогічного колективу школи та керівників Зразкових дитячих творчих колективів. Вони відзначили великий внесок наших педагогів у розвиток і виховання молодих талантів, їхній професіоналізм та невтомну працю.

У кожному виступі відчувалася енергія, пристрасть та любов до мистецтва, які передавалися глядачам. Концерти стали справжнім святом творчості та натхнення, що залишило яскраві враження у всіх присутніх.

Ми дякуємо всім учасникам і глядачам за підтримку і спільне святкування наших досягнень. Запрошуємо вас приєднатися до нас на третій частині нашого «Свята талантів», яке відбудеться 1 червня о 12:00 на арт-просторі «Диво-мікс». Не пропустіть можливість насолодитися новими виступами наших талановитих учнів і відзначити цей чудовий день разом з нами.

До зустрічі на концерті!

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна