Звітній концерт фортепіанного відділу

03 травня 2024
38

Нещодавно в актовій залі нашої школи мистецтв відбувся вражаючий концерт фортепіанного відділу, який відзначався високим професіоналізмом та талантом учнів. Запрошені на концерт батьки мали нагоду насолодитися виступами юних музикантів.

У концерті взяли участь як учні першого класу, так і учні, які на протязі року були переможцями різних музичних конкурсів на різних рівнях. Цей захід особливо значущий для дітей першого класу, бо для багатьох з них це був дебютний виступ на великій сцені, де вони мали можливість продемонструвати свої навички та талант.

На концерті виступали солісти, а також були представлені фортепіанні та камерні ансамблі, що безперечно збагатило програму події різноманітними музичними образами. Тепла та дружня атмосфера створила незабутні враження як для виконавців, так і для гостей заходу.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна