Захист дитячих наукових робіт

31 травня 2024
92

30 травня 2024 року на відділі науки і мистецтва відбувся захист дитячих наукових робіт. Захід був організований у різних форматах: у режимі відеоконференцзв’язку та офлайн. На захисті були представлені роботи:

- Шибакової Злати, керівник Олевська Т.В. – «Серж Лифар – українець, що підкорив світ»;

- Кравченко Поліни, керівник Звігольська В.В. – «Українська вишивка, її види і техніки»;

- Малоштан Софії, керівник Литвиненко О.В. – «Казкотерапія».

Захист пройшов у творчій, дружній атмосфері. Усі учасники відмітили актуальність і цінність знань, отриманих шляхом учнівських досліджень. Крім цього, учні продемонстрували високий рівень підготовки та вміння аргументовано і впевнено представити свої роботи.

Особливо вразили творчий підхід і глибина досліджень кожного з учасників. Злата Шибакова майстерно розкрила вплив Сержа Лифаря на світовий балет, Поліна Кравченко показала багатогранність української вишивки, а Софія Малоштан яскраво продемонструвала терапевтичний потенціал казок.

Після захисту відбулася жвава дискусія, де учасники та гості мали змогу обговорити представлені теми, поділитися власними думками та отримати цінні поради від викладачів. Усі роботи отримали високі оцінки, а учасники були нагороджені дипломами за свої досягнення.

Захід став важливою подією для учнів, адже дав їм змогу продемонструвати свої знання, отримати новий досвід та надихнутися на подальші дослідження і творчі проєкти.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна