Випуск 2023

31 травня 2023
474

Вчора ми зібралися разом, щоб відзначити випуск нашої школи. Це особливий момент в житті кожного випускника, який набуває ще більшого значення, оскільки вони пережили нелегкі випробування, які приніс наш світ.

Наші випускники, як ніхто інший, знають, що останні роки були складними. Вони стали свідками пандемії коронавірусу, яка поширилася по всьому світу, та війни, яка принесла багато випробувань і страждань. Наші випускники проявили велику витримку, відданість і талант, продовжуючи навчання і розвиваючи свої здібності навіть у складний час.

Дорогі випускники зараз ви стоїте на порозі нового життя, тож нехай ваші таланти завжди супроводжують вас на вашому шляху, продовжуйте творити, вдосконалюватися і прагнути до великих висот

Зичимо Вам мирного неба над головою, впевненості у своїх силах і безмежної любові до мистецтва. Нехай ваша подорож у майбутнє буде наповнена радістю, успіхом і виконанням всіх ваших мрій.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна