Відкрилась  виставка малюнків Що там – за вікном?

26 серпня 2020
528

22 серпня в приміщенні  Полтавського художнього музею (Галерея мистецтв) імені М.Ярошенка відкрилась  виставка малюнків «Що там – за вікном?» молодшої групи зразкового колективу декоративно-прикладного мистецтва «Барви» Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко

Кожному з нас в дитинстві оточуючий світ здавався загадковим, дивовижним та сповненим пригод. Було надзвичайно цікаво «Що там – за вікном?». Визираючи ми бачили знайоме подвір’я, дорогу до дитсадочка та школи, дитячі майданчики, парки… На канікулах милувалися улюбленим бабусиним квітником та смачнючими яблуками… Десь там, за рогом живе улюблена подружка, а ще далі за містом безкраї поля, звивиста річка, чарівний ліс… Усе таке яскраве та захоплююче.

Саме з цього відчуття допитливості і починається наша любов до рідного дому, до своєї батьківщини. Тому напередодні Дня Незалежності ми вирішили показати  якою бачать нашу мальовничу Україну діти.

Ідея виставки народилася у спільній творчій праці учнів 1 класу зразкового колективу декоративно-прикладного мистецтва «Барви»декоративно-ужиткового відділу Полтавської міської школи мистецтв«Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко та викладача Кучерук Ярослави Вікторівни. В експозиції представлено 25 робіт дітей віком 5-7 років.  В малюнках відображена краса різних куточків України саме так, як її уявляють діти.

Незважаючи на те, що роботи схожі за формою та основним задумом усі вони різні, мають цікаві сюжети та творчі знахідки.

Виставка триватиме до 13 вересня.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна