Уроки у форматі Брейн-рингів

02 червня 2023
255

На відділі теорії музики та основ гармонії, а також відділі історії мистецтв та композиції у школі були проведені захоплюючі інтерактивні уроки, використовуючи формат Брейн-рингів, які були організовані викладачами з предмету сольфеджіо та історії мистецтв.

Під час цих уроків було використано наочні матеріали, цікаві факти, а також графічні та візуальні засоби, щоб зацікавити учнів і поглибити їх знання про музику і мистецтво. Завдяки різноманітним завданням, змаганням і командній роботі, учні отримали велике задоволення і позитивний настрій.

Учасники Брейн-рингів демонстрували свої знання з сольфеджіо, вирішуючи музичні завдання, розпізнавали мелодії, ритмічні структури та гармонії. Вони також випробовували свої знання з історії мистецтва, відповідаючи на запитання про видатних митців, стилі мистецтва та важливі художні рухи.

Цей підхід до викладання стимулював активну участь учнів, сприяв їхній творчій самовираженості та розвитку комунікативних навичок. Вони навчалися спілкуватися, обговорювати та аргументувати свої відповіді, а також працювати в команді, спільно шукати рішення і досягати спільних цілей.

Такі інтерактивні уроки не лише розвивали музичні і художні здібності учнів, але й підтримували їхнє зацікавлення та любов до мистецтва. Вони створювали веселу та дружню атмосферу, де кожен учень мав можливість ближче познайомитися зі світом музики та мистецтва, розширити свої знання та розвинути творчість.

Проведення інтерактивних уроків Брейн-рингів було важливим кроком у підвищенні якості навчання і створенні захоплюючої навчальної атмосфери у школі.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна