Театрально-музична вистава «Зимові посиденьки»

30 грудня 2023
204

28 грудня 2023 року відбулася чарівна театрально-музична вистава під назвою "Зимові посиденьки", що входила в рамки загальношкільного соціального проєкту "Наші традиції - наше коріння". Велике спасибі за вашу присутність на цьому святі, наших зимових посиденьках!

Проект нагадує нам про важливість та красу традицій у культурному спадку нашої нації. Хочемо запросити вас на захоплюючу подорож в минуле, де відзначені святкові обряди зимового циклу. Кожна нація, кожен народ має свої унікальні звичаї та обряди, які становлять основу нашого коріння.

Серед невгамовного руху сучасного світу, ми спробуємо зазирнути у світ традицій, які передаються з покоління в покоління. Запрошуємо вас на цю унікальну подорож, де кожна сторінка історії розкаже про нашу спільну спадщину та допоможе відповісти на питання "Хто ми? Звідки наше коріння?" Гарного перегляду цієї вистави та глибокого піднесення духу вам під час цих зимових посиденьок.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна