Театрально-музична вистава «Як домовички WI-FI вкрали»

27 грудня 2023
80

Під чарівним покровом театрального витвору "Як домовички WI-FI вкрали", який відбувся у виконанні Зразкового театрального колективу "Маска" під керівництвом Інни Гах, відкрилася дивовижна історія. Ця неабияка подія вразила не лише дітей, а й їхніх батьків, які самі стали активними учасниками спектаклю. Атмосфера в залі насичена була веселим настроєм та радістю, коли дорослі і діти разом переживали за загадковою долею домовичків із світу WI-FI. Сценічне дійство стало справжньою подією, зблизивши глядачів різних вікових груп у спільному захоплюючому досвіді. У виконанні "Маски" кожен персонаж ожив, а глядачі поринули в чарівний світ театру, відчуваючи плин емоцій та захоплення від кожного моменту.

Великі та маленькі гості вистави залишились під враженням від цього непередбачуваного та незабутнього театрального шедевру.

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна