Театрально-музична вистава «Новорічні пригоди козенят на новий лад»

15 січня 2024
71

Новорічні свята вже позаду, але атмосфера чарівності і веселих вражень продовжує жити в наших серцях. 11 січня відбулася театрально-музична вистава під назвою "Новорічні пригоди козенят на новий лад", в якій брав участь театральний колектив "Маска" під керівництвом Оксани Іноземцевої.

Вистава принесла радість та задоволення всім глядачам, які завітали на свято. Виконання артистами було неперевершеним, а сюжет вистави запам'ятався своєю цікавою історією та веселими пригодами козенят.

Атмосфера в залі була наповнена радістю та захопленням, дозволяючи кожному глядачеві на деякий час відчути себе в чарівному світі фантазії та казковості.

Дякуємо за теплу атмосферу та чарівні миті, яку діти подарували своїм виступом. Нехай ця подія стане яскравою окрасою у спогадах про новорічні свята та дарує вам натхнення на майбутні події та творчі звершення.

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна