Свято випуску - 2024

30 травня 2024
305

27 травня на арт-просторі «Диво-мікс» відбулося Свято випуску-2024 року. Цей день став особливим для всіх присутніх, адже ми відзначали завершення важливого етапу в житті наших випускників.

На арт-просторі були представлені роботи учнів образотворчого та декоративно-ужиткового відділів. Кожен мав змогу милуватися різноманітними творами мистецтва, серед яких були графіка, малюнок, живопис та скульптура. Ці роботи відображали творчий потенціал наших учнів і їхню наполегливу працю протягом років навчання.

Тепла погода і душевна обстановка додавали святу особливого настрою. Випускники отримали свої свідоцтва про закінчення восьмирічного курсу навчання. Це був момент радості та гордості, що наповнив серця батьків, які не стримували сліз від щастя, спостерігаючи за досягненнями своїх дітей.

Викладачі також не хотіли прощатися зі своїми вихованцями, адже за ці 8 років вони стали справжньою родиною. Кожен із них вклав свою душу і серце в навчання та виховання дітей, і сьогоднішній день став яскравим підтвердженням їхньої плідної роботи.

Бажаємо нашим випускникам великих успіхів і нових звершень у майбутньому!

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна