Свято першого академконцерту на вокально-хоровому відділі

30 травня 2024
77

Раді повідомити вам, що в понеділок, 27 травня, на вокально-хоровому відділі відбулося свято першого академконцерту для першокласників. Цей особливий день став знаковою подією для наших наймолодших учнів, які вперше виступали перед глядачами.

Під керівництвом талановитого викладача Юлії Пєлєвіної та за підтримки чудових концертмейстерів Ренати Тукало та Світлани Глушкової, наші маленькі вокалісти продемонстрували свої перші творчі досягнення. Вони з гордістю представили своїм близьким і друзям все те, чого вони навчилися за цей навчальний рік.

Це було справжнє свято музики та дитячих талантів, яке запам'ятається всім присутнім своєю теплою та дружньою атмосферою. Ми дякуємо всім, хто прийшов підтримати наших юних вокалістів, і бажаємо нашим першокласникам подальших успіхів і творчих звершень!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна