Свято бандурного мистецтва

30 травня 2024
219

26 травня відбулося чудове свято бандурного мистецтва, на якому виступили учні викладачів Любові Срібної та Тетяни Баленко. Це був незабутній день, сповнений української народної музики та натхнення, де діти мали змогу продемонструвати свої досягнення за навчальний рік.

Свято розпочалося з невеличкої лекції про історію бандури, яка дозволила всім присутнім глибше зрозуміти цей унікальний інструмент і його значення в українській культурі. Після цього кожен учень виконав свій улюблений твір, показавши свою майстерність та любов до музики та рідного краю.

Особливу увагу було приділено привітанню переможців Обласних та Всеукраїнських конкурсів. Керівник ансамблю бандуристів Любов Срібна привітала ансамбль та квінтет бандуристів у складі: Рижової Ольги, Соломоненко Влади, Перепелиці Ксенії, Романова Кирила, Болховітіної Інни та  дуета у складі:  Чумак Уляни та Булави Лілії.

Цей день став справжнім святом не лише для учнів, але й для їхніх батьків, які з гордістю спостерігали за виступами своїх дітей. Вони висловили щиру вдячність викладачам за їхню натхненну працю та за ті успіхи, яких досягли їхні діти.

Дякуємо всім, хто долучився до організації цього чудового заходу, та бажаємо нашим юним бандуристам подальших успіхів і нових музичних звершень!

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна