Святковий концерт «Різдвяні зустрічі»

25 грудня 2023
94

Напередодні свята Різдва, 22 грудня 2023 року в стінах нашого закладу пройшов надзвичайно вражаючий святковий концерт під назвою «Різдвяні зустрічі», у якому взяли участь талановиті учні музичного та хореографічного відділення. Музичне відділення презентувало неймовірні інструментальні та вокальні номери, даруючи слухачам атмосферу величності музичного мистецтва. Хореографічне відділення вразило глядачів своєю витонченою координацією та енергійністю.

 Атмосфера в залі була магічною, наповненою теплом та святковим настроєм. Настрій у залі був просто неймовірний! Учасники концерту подарували глядачам незабутні виступи, наповнені талантом та виразністю. Кожен виступ викликав бурхливі оплески та захоплення глядачів. Завершальний номер об'єднав усіх учасників концерту на сцені для спільного виконання різдвяної пісні. Веселий та теплий момент підсилив відчуття спільності та радості в цей особливий час року.

Цей святковий концерт «Різдвяні зустрічі» залишив незабутні враження, наповнивши серця учасників та глядачів радісними емоціями та відчуттям справжнього святкового духу.

Українці вірять, що в ці дні збуваються найзаповітніші бажання. Святковий настрій та веселий сміх роблять Різдво особливим для всієї родини, даруючи тепло та любов серцям навколишніх.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна