Шоу-гурт "Сонячний настрій" - У 2020 році – нам 20 років

30 листопада 2020
432

Керівники Вікторія Звєрєва, Тетяна Магомедова, Тамара та Марія Олевські. Колектив у цьому 2020 році буде святкувати своє 20 річчя.

Ідея створення такого проекту  виникла у 2000 році , коли  солісти –вокалісти  від школи приймали участь в одному з Міжнародних конкурсів, під час виступу  Театру пісні «На Біс» з м. Дніпро. Це було феєрично, багато учасників, вікових груп. Виступ вразив своєю новизною, сучасністю, яскравими костюмами, масовістю, динамічністю, чудовим професійним поєднанням вокалу та хореографії.

На той час в Полтаві не було таких «синтетичних» колективів.

Ідея настільки захопила керівників, що вже через пів року  був створений такий, спочатку невеликий, театр пісні. За цей час через таку школу пройшло багато учасників, було втілено безліч цікавих ідей , створено багато прекрасних яскравих костюмів, постановок.

Колектив виступав на великих сценах і Палацу дозвілля «Листопад», і Обласного музично-драматичного театру, Театру ляльок, Міського будинку культури, Музичного училища, на звітних концертах школи, загальноміських та шкільних заходах. Одними з найяскравіших були враження від виступу з Міським духовим оркестром «Полтава» під керівництвом заслуженого артиста України Едуарда Головашича. Хочу згадати імена наших прекрасних солістів: Юлія Хоба, Вікторія Чіркова, Анна Зубкова, Нігіна Абдувалієва, зараз це Вероніка Наріжна і Анна Худякова. Родзинкою  номерів колективу, звичайно, є хореографічні постановки Тамари та Марії Олевських, високий професіоналізм яких знають не тільки в Україні, а і закордоном. Колектив часто подорожував по Україні, закордоном, приймаючи участь у Міжнародних, Всеукраїнських, Обласних конкурсах : Угорщина, Чехія, Болгарія та багато міст України. Солісти отримували і продовжують отримувати звання Лауретів багатьох конкурсів та фестивалів. Під час дистанційного навчання продовжується пошук нових форм і можливостей . Бо на артиста завжди чекає сцена і глядач…

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна