Шкільний театральний фестиваль-конкурс читців «Поетичний водограй Лесі Українки»

01 березня 2024
77

Вчора, 29 лютого, в рамках загальношкільного соціального проєкту «Наші традиції - наше коріння», у нашій школі відбувся фестиваль-конкурс читців «Поетичний водограй Лесі Українки», приурочений до Дня народження видатної української поетеси Лесі Українки (справжнє ім'я — Лари́са Петрі́вна Ко́сач). Цей конкурс проводився у онлайн та офлайн форматі  серед учнів театрального відділення школи.

Головною метою заходу було відродження та популяризація творчої спадщини Лесі Українки, а також залучення молодого покоління до збереження культурної спадщини українського народу шляхом вивчення та дослідження історії рідного краю. Також важливою метою було виховання почуття патріотизму, національної гідності та відповідальності за майбутнє нашої країни серед учасників заходу.

Діти представили різноманітні виступи, включаючи музично-літературні композиції, вірші, прозу та фрагменти з вистав, створених за мотивами творів Лесі Українки. Вони демонстрували свої таланти та відданість українській культурі та літературі, чим вразили глядачів своїм виступом.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна