Посвята до Лицарів "Ордену Всесильної музики"

19 жовтня 2021
406

Кожної осені в нашій «Малій академії мистецтв» відбувається поповнення у дружній родині музичного відділення новими учнями - першокласниками. До Міжнародного дня музики для них традиційно проходить яскраве свято - Посвята до Лицарів «Ордену Всесильної музики». Цей рік не став виключенням. Підготовку заходу на себе взяв театральний колектив «Маска» (керівник Гах І.І.) з цікавою повчальною казкою про «Музичне королівство» за участю учнів всіх відділів музичного відділення. У концертній програмі першокласники познайомилися з багатогранною палітрою музичних інструментів, дали клятву на вірність ЇЇ Величності Музиці та отримали сувеніри. За традицією захід завершив Гімн Малої академії мистецтв.

Школа відкриває для першокласників двері в новий і неймовірно цікавий світ, де вони набувають нові вміння, знання, навички.

Як відомо, музика це - чудотворний засіб залучення людини до добра, духовності, гармонії, краси. Вона володіє великою силою впливу на наші душі й почуття, завжди актуальна. Музика житиме стільки, скільки існуватиме Світ.

Музика ніколи не старіє, вона дозволяє нам доторкнутися не тільки до часів їх авторів, але і заглянути в наше майбутнє, відчути автентичність цього моменту.

Тож побажаймо вам, дорогі учні, щодня пізнавати нове та захоплююче, радіти кожній миті проведеній у школі і завжди отримувати найвищі нагороди. Здійснюйте всі свої мрії та підкорюйте всі свої нові творчі вершини задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна