ПІДТРИМКА ПОНАД УСЕ

17 травня 2024
110

Війна в Україні триває вже 10 років, з яких останні 2 роки стали часом повномасштабного вторгнення на нашу територію. Ці події докорінно змінили наше життя. Ми почали більше цінувати прості речі та радіти буденним моментам. Як справжні українці-патріоти, ми віримо у майбутню перемогу України, не опускаємо руки та тримаємо стрій.

Наші діти, наші вихованці, теж не залишилися осторонь цієї біди. Вони отримали новий поштовх для творчості. Мистецтво стало важливим засобом підтримки та вираження почуттів. Незалежно від того, чи це малюнок, проста мелодія, чи пісня, кожен з нас робить свій внесок у спільну справу. Хтось малює, хтось співає чи грає на музичних інструментах. Наші діти вкладають частинку своєї душі у свою творчість.

Вони беруть участь у благодійних концертах для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Наприклад, Андрій Семко виступив на благодійному концерті в загальноосвітній школі №8 під час ярмарку для збору коштів і таких дітей багато.

Як вже раніше писалося, 17 творчих робіт було передано в місто Монреаль, провінція Квебек, Канада, для показу у виставковій залі з подальшим продажем в рамках благодійного аукціону. Чотири малюнки учнів – Всеволода Нестеренка, Поліни Іванової, Вікторії Пасічко та Діани Максюк – були продані. Загальна сума вилучених коштів сягнула 11 942 грн. Ми продовжуємо робити добрі справи та частину коштів спрямовуємо на донати. Водночас вирішили заохотити дітей за їхню працю та мистецтво, зробивши їм невеликі подарунки. Решта коштів була витрачена на придбання озброєння (дронів) для наших військових.

Україна Переможе! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна