Підготовка школи до навчального року

03 вересня 2020
640

Сьогодні відбулась перевірка школи, щодо стану підготовки до нового навчального року в умовах адаптивного карантину.

Біля будівлі школи та в коридорах приміщень нанесене маркування (соціальна дистанція 1,5м).На вході у заклад розміщені об’яви ,що вхід дозволяється при наявності захисної маски. Також обмежений вхід до школи батьків,учнів зустрічають викладачі .Перед початком робочого дня всі працівники проходять температурний скринінг , данні про якій записуються в спеціальній журнал. В фойє школи створенні місця для обробки рук антисептичним засобом. На всіх поверхах школи , у кабінетах розміщені інформаційні плакати. У туалетних кімнатах для відвідувачів  створенні необхідні умови для  дотримання правил особистої гігієни.

На першому в цьому році засіданні  педагогічної ради директор Магомедова Т.Ю. наголосила про неухильне  дотримання всіх правил та норм під час адаптивного карантину. Також ознайомила з алгоритмом дій розроблених МОЗ України у разі появи симптомів Covid -19 у школяра.

Сподіваємося ,що всі учасники  навчального процесу підійдуть відповідально та серйозно до виконання правил безпеки під час адаптивного карантину і новий навчальний рік пройде без хвороб і ускладнень.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна