Підготовка до нового навчального року

14 серпня 2020
626

Після довгого карантину, та щорічних відпусток Полтавська міська школа мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко розпочинає підготовку до нового навчального року. Викладачі готують плани роботи на наступний рік ,та також наводять лад в учбових аудиторіях.

Також на перший загальношкільній  нараді було прийняте рішення провести «велике прибирання» у підвальних приміщеннях закладу. Класи школи постійно оновлюються новими меблями,новим обладнанням,наочно-методичним матеріалом та посібниками. Потрібно вчасно позбавлятись від морально застарілих речей та підтримувати чистоту та доступність всіх міст загального користування.

Адміністрація школи щиро вдячна всім викладачам ,які 13 серпня звільнили підвальні приміщення школи від всього зайвого. Як зазначила директор школи Магомедова Тетяна Юріївна : «Ми команда!». Тож  всі разом з гарним настроєм ,приємними враженнями ,бажанням зустрічі з улюбленими учнями розпочнемо новий навчальний  рік!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна