Перемога на 5 музичній премії Полтавщини

28 вересня 2020
982

Червона доріжка….Спалахи фотокамер….Нагородження 5 музичної премії Полтавщини – найгучніша подія осені та серйозна спроба відзначити найталановитіших музикантів Полтавщини.

Хвилюючі години очікування, яскраві музичні виступи артистів. І ось, нарешті,така бажана ПЕРЕМОГА….

В цьому році в номінації «Перший дебют» статуетку отримала учениця вокально-хорового відділу нашої школи Вероніка Наріжна (викладач Вікторія Звєрєва) .

Шлях до перемоги був довгим і не завжди легким…З 4 років заняття вокалом, участь та перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських, Обласних конкурсах та фестивалях, кропітка робота по підвищенню якості виконання,заняття хореографією.

Цікавим корисним досвідом стали виступи з Київським симфонічним оркестром під час конкурсу «Яскраві діти України» та Міським духовим оркестром «Полтава» (керівник – заслужений артист України Едуард Головашич), поїздки на конкурси в Угорщину та Болгарію. Також окрасою кожного концерту булі виступи Вероніки у складі шоу-гурту «Сонячний настрій»(постановники Тамара та Марія Олевські.)

Нещодавно Вероніці виповнилося 14 років. Ми бажаємо їй нових перемог і досягнень. Все найкраще ще попереду.

 

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна