Педагогічний портрет творчого колективу "В єдності – до ПЕРЕМОГИ"

03 січня 2024
230

Загальношкільний проєкт професійного розвитку педагогічної спільноти «Педагогічний портрет творчого колективу «В єдності – до ПЕРЕМОГИ»»

У період воєнного часу, викладачам слід адаптувати свою методологію роботи відповідно до викликів, що стоять сьогодні перед суспільством. Важливо змінити підходи та стратегії, об'єднуючи педагогічний колектив та учнів у спільному зусиллі на шляху до ПЕРЕМОГИ. Сучасний контекст вимагає від нас удосконалення навичок і використання інноваційних методів, щоб забезпечити якісне навчання в умовах нестабільності. Викладачі та учні повинні демонструвати гнучкість та толерантність, спільно працюючи для забезпечення продуктивного та ефективного освітнього процесу. Важливо підтримувати відкритий діалог і сприяти взаєморозумінню, створюючи сприятливу атмосферу для навчання та розвитку. У таких непростих умовах спільнота вчителів та учнів може здійснити справжню перемогу, будуючи стійке освітнє середовище на основі взаємопідтримки та співпраці.

02 січня 2024 року у «Малій академії мистецтв» імені Р. Кириченко був започаткований загальношкільний проєкт професійного розвитку педагогічної спільноти «Педагогічний портрет творчого колективу «В єдності – до ПЕРЕМОГИ»».

1-ий цикл методичних доповідей мав назву «Я – креативний педагог»

Педагогічній спільноті школи були представленні:

1.      Доповідь викладача відділу народних інструментів Агудова Є.О.  "Розлад дефіциту уваги та гіперактивності у дітей", про те, що важливо створити інклюзивне навчальне середовище, де діти можуть розкрити свій потенціал, не відчуваючи себе відокремленими або непритриманними.

2.      Презентація авторського методу викладача відділу теорії музики та основ гармонії Бідної О.В. у викладанні теоретичного матеріалу на уроках сольфеджіо для учнів молодших класів «Казкові історії про клавіші».

3.      «Наші Перемоги». Виступ   керівників Зразковий хореографічний колектив “Пірует”, Тамари та Марії Олевських про участь та їх багаточисельні перемоги на Європейському мультижанровому конкурсі-фестивалі «Сяюча зірка Праги», Чеська Республіка. Викладачам був представлений міні-фільм про участь та знаходження «Піруету» у столиці Чеської Республіки.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна