"Музичні заходи, що зближують". Концерти для батьків учнів

12 червня 2023
342

Днями в приміщенні школи відбулися концерти для батьків учнів викладачів Світлани Мордасової - фортепіано, Вікторії Міхно - скрипка, Сергія Шпортька - балалайка, гітара, Оксани Макарової – флейта. Це  була чудова можливість продемонструвати таланти і навички учнів, а також відчинити двері в світ музики для їхніх батьків.

В програмі звучали класичні твори, народні мелодії, сучасні композиції та навіть імпровізації, що створювало різноманітність і демонструвало різні стилі музики

Сольні виступи кожного інструменту, а також ансамблеві виконання створювали захоплюючу атмосферу і показували спільну музичну гармонію виконавців. Це, безсумнівно, яскраво вразило батьків та глядачів і надало концерту особливого шарму.

Ці незабутні концерти були чудовою нагодою для учнів, викладачів та батьків зануритися в світ музики, насолодитися талантом та музичними досягненнями. Нехай ці моменти запам'ятаються усім і залишаться в серцях на довгий час. Бажаємо подальших успіхів в музичній творчості!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна