Міжнародний день захисту дітей! Розвага до Дня захисту дітей "Казкова подорож"

28 травня 2021
366

Міжнародний день захисту дітей — свято в різних країнах світу. День захисту дітей - щасливе та безтурботне свято. Щороку 1 червня в Україні відзначається це свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди. Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою. Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

У Міжнародного дня дітей є свій офіційний символ – прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені фігурки ‒ червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, ‒ це символ нашого загального дому. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Тому свято проводять весело, з піснями, танцями, конкурсами.

До вашої уваги - Розвага до Дня захисту дітей «Казкова подорож»:

 

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна