Методична робота розпочалася

20 серпня 2021
465

18 серпня 2021 року відбулась виробнича онлайн-нарада директорів мистецьких навчальних закладів Полтавщини, в якій також прийняли участь директори мистецьких шкіл м. Полтави. На нараді було піднято ряд важливих питань:

  1. Був розглянутий проєкт наказу Міністерства культури та інформаційної політики України «Про затвердження Типового положення про методичну установу/методичний відділ мистецької освіти», який розміщено для громадського обговорення на сайті МКІП України. Прийнято одноголосне рішення доповнити п.3 розділу ІІ важливим напрямом роботи для комунальної методичної установи: «організація, сприяння та проведення творчих змагань (конкурсів, олімпіад, фестивалів) та відкритих публічних концертів, виставок тощо».
  2. Також були розглянуті питання чергової атестації викладачів щодо організації, оформлення та проведення самої процедури.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна