Лекція-концерт «Шляхами фортепіанної музики»

03 січня 2024
78

26 грудня на фортепіанному відділі була організована зустріч зі студенткою четвертого курсу Полтавського фахового коледжу мистецтв імені М.В. Лисенка, Валерією Івахник, яка вивчає музику у класі викладача В.О. Андріашевської.

Присутні на концерті, учні та викладачі школи, отримали можливість ознайомитися із програмою виступів та короткою біографією композиторів. Програма включала твори видатних майстрів, таких як "Прелюдія 5" у c-moll Василя Барвінського, цикл "Нарікання і втіхи", твір 17, "Нарікання" у es-moll Сергія Борткевича та "Тарантела" з циклу "Роки мандрівок" Ференца Ліста.

Вражаючи слухачів своєю майстерністю та професіоналізмом, Валерія віртуозно виконала всі складні твори. Концерт пройшов у теплій та творчій атмосфері. Висловлюємо велику подяку Валентині Олександрівні Андріашевській за підготовку цього захоплюючого виступу та можливість насолодитися виконанням видатних музичних творів.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна