Концерт в рамках музично-патріотичного проєкту "УКРАЇНА - ЦЕ ТИ"

03 квітня 2024
38

Сьогодні ми разом, й об’єднує нас те, що ми – українці… Ми всі зараз є учасниками музично-патріотичного проєкту «Україна – це ти». В рамках цього проєкту відбувся спільний концерт міського духового оркестру «Полтава» та учнів і викладачів Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко.

Кожен українець та українка бачать своє майбутнє у мирній державі! Українці не зупиняються – відновлюють і створюють, навчають і навчаються, приймають виклики і розвиваються, рухаючись вперед…!

Дякуємо нашим Збройним Силам України, за мирне небо над нами, за можливість грати і бути присутніми на концертах, для тих, хто зараз стоять на передовій захисту нашого світлого майбутнього без війни, без звуків вибухів і сирен тривог, для кожного захисника і захисниці з вірою в нашу ПЕРЕМОГУ.

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна