Концерт учнів 2-3 класів вокально - хорового відділу

24 травня 2024
108

22 травня відбувся концерт учнів 2-3 класів вокально-хорового відділу, який став яскравою подією у шкільному житті. Виступали учні викладачів: Пєлєвіної Ю.В., Кімнатної Н.О., Михайлової Н.В. Прозвучали українські народні пісні та твори сучасних українських композиторів, що дозволило глядачам насолодитися різноманіттям музичних жанрів та стилів.

Діти співали під супровід концертмейстера Хомік Л.В., чия майстерність додала виступам професійного звучання. Концерт пройшов у душевній та теплій атмосфері, що сприяло створенню справжнього свята для всіх присутніх.

Маленьких артистів прийшли підтримати їхні рідні та друзі, які не стримували своїх емоцій і дарували щирі оплески кожному виступу. Цей концерт не лише продемонстрував талант та наполегливу працю дітей, але й зміцнив дух єдності та підтримки у нашій шкільній спільноті.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна