Концерт класу викладача фортепіанного відділу Перекрестової О.Ю.

27 травня 2024
77

21 травня 2024 року відбувся концерт класу викладача фортепіанного відділу Перекрестової Оксани Юріївни. Цей музичний вечір став справжнім святом таланту та майстерності, де учні продемонстрували свої здобутки та навички гри на фортепіано.

В програмі концерту прозвучали як класичні твори, так і сучасні композиції, що дозволило показати різнобарвність музичного світу. Виконання кожного твору супроводжувалося теплими оплесками та щирими посмішками присутніх.

Учні Перекрестової О.Ю. показали не лише технічну майстерність, але й глибоке розуміння музики, передаючи емоції та настрій кожної композиції. Концерт був організований у теплій та дружній атмосфері, де панувала взаємопідтримка та повага.

На заході були присутні батьки, рідні, друзі та вчителі, які з гордістю спостерігали за виступами юних музикантів. Цей концерт став важливим етапом у музичному розвитку дітей, надихнувши їх на подальші творчі досягнення та звершення.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна