І Міжнародний (VІІ Всеукраїнський, ХVІІ Всекримський) фестиваль-конкурс "Змагаймось за нове життя!"

02 червня 2021
335

І Міжнародний (VІІ Всеукраїнський, ХVІІ Всекримський) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.

Цього року конкурс-фестиваль був присвячений 150 - річчю з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з найяскравіших зірок національної та світової культури та набрав неабияких масштабів!

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал», який проходив у 2 етапи. В конкурсі приймали участь діти з усіх областей України та Криму, а також представники Норвегії, Італії, Бразилії, Португалії, Грузії, Німеччини, Об’єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Молдови, Польщі, Росії, Казахстану, Канади, Туреччини. Вихованці Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко долучилися до участі в конкурсі, які по-своєму цікаво, талановито й креативно подати своє бачення творчості Лесі Українки.

Вітаємо наших вихованців з перемогою в нелегкій боротьбі. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом ваших талантів і здібностей. Хай для вас кожен день дарує вірний стимул і високе прагнення. Нехай підтримка близьких і друзів допомагають вам боротися за радість і щастя!

 

Щиро дякуємо, що Ви з нами!!!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна