Форми навчання

14 вересня 2020
526

Викладачі образотворчого відділення Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко у своїй роботі застосовують різні форми навчання. Одна із яких уроки на свіжому повітрі або пленер.

Пленер, є продовженням навчального процесу по композиції, живопису, рисунку. Метою пленерної практики є закріплення і розширення отриманих учнями на заняттях з рисунка та живопису знань і навичок, вироблення вміння їх творчого застосування на відкритому просторі в умовах природного освітлення, а також розвиток естетичних уявлень в процесі безпосереднього спілкування з природою.

Друга, і теж важлива форма навчання – відвідування музеїв,виставок, культурних заходів. Під час огляду музейних залів учні знайомляться з мистецтвом,різними жанрами,авторами –виконавцями  і що вкрай важливо вчаться  правильно поводитись у музейних закладах.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна