Фінал фестивалю-конкурсу "European Talent Show"

26 травня 2021
476

У березні Зразковий хореографічний колектив «Пірует» (керівники Тамара та Марія Олевські) брали участь у відбірковому турі «European talent show” у місті Дніпро, де здобули абсолютну перемогу та отримали квиток у фінал.

Днями у Палаці спорту м. Харків на великій сцені з професійним світлом та LED екранами. відбувся фінал фестивалю-конкурсу «European Talent Show». У складі жюрі були Амадор Лопес, Яна Цибульська, Олег Серафин та брати Борисенко.

У фіналі зустрілись усі колективи, які перемогли у відбіркових конкурсах. У програмі було понад 100 конкурсних номерів, 20 із них потрапили у гала-концерт, серед яких судді обирали переможця. Переможець суперфіналу - Зразковий хореографічний колектив «Пірует», який став шестикратним золотим призером, трикратним срібним та здобув головний грошовий приз конкурсу, а також - приз за найкращу групу підтримки.

Бажаємо нашому чудовому колективу ще більших звершень! Не зупинятися на досягнутому, а отримувати нові й нові перемоги! Вітаємо! Хай щастить!

Щиро дякуємо, що Ви з нами!!!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна