День Святого Миколая - добром серце зігріває

07 грудня 2023
404

«Зима багата на свята – це довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю», -  такими словами розпочався святковий концерт «День святого Миколая - добром серце зігріває»  для батьків, учнів та викладачів школи, який відбувся 06 грудня 2023 року у приміщенні Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» ім. Р. Кириченко. 

Кожному з нас іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось чарівне. Це свято - прекрасний привід впустити в свій дім казку і насолоджуватися нею всією родиною.

Так склалося, що казкове, прекрасне свято день Святого Миколая та День збройних сил України зараз припадають на один день, на 6 грудня. Тож від усього серця вітаємо наших захисників зі святом і дякуємо нашим воїнам за щоденний захист, бо саме вони тримають небо над нами сьогодні. Дякуємо вам, наші любі захисники і низько вклоняємося!

Під час повномаштабного вторгнення багато учнів нашої школи, покинули Україну і були змушені виїхати за кордон, але продовжують навчатися онлайн в «Малій академії мистецтв». Тому, в цей день ми вирішили розпочати наш загальношкільний соціальний проєкт «Наші діти за кордоном». Сподіваємося, що ми неодмінно скоро зустрінемося. Бо ми одна велика родина! І об'єднує нас одна справа, любов до мистецтва, любов до Батьківщини!

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна