CMA TROPHEE MONDIALE

30 листопада 2020
606

Україна   завжди була відома закордоном своїми здобутками в спорті та культурі. Без перебільшення, ми вважаємо, що наша мистецька освіта- найкраща в світі.

Яскравим свідченням тому є дует у складі Миколи Синягівського та Артема Іщенка, прекрасних баяністів, які грали  також і сольно.   Час пролітає швидко і дуже приємно спостерігати за шляхом наших випускників. Вдвічі приємніше, якщо він настільки успішний і школа дала цьому старт.

Ці чудові хлопці з самого малку своєю великою працею та наполегливістю  під опікою та завдяки професійному навчанню викладача-методиста відділу народних інструментів Крятенка Валерія Омеляновича , поступово досягали все нових і нових висот. Гран-прі та перші місця привозили вони разом з Міжнародних, Всеукраїнських та Обласних конкурсів, були окрасою наших Звітних концертів та заходів різного рівня.

Навесні 2019 року на ХІІ Міжнародному конкурсі баяністів та акордеоністів у м. Дрогобич дует отримав Гран-прі конкурсу та  запрошення представляти Україну на Міжнародному конкурсі «Трофеї світу» ( CMA TROPHEE MONDIALE). Того ж року, закінчивши нашу школу, хлопці вступили до  Львівської  середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. Соломії Крушельницької, де навчаються другий рік.

Прийнявши участь сольно у першому турі такого престижного професійного  конкурсу, як CMA TROPHEE MONDIALE 2020, в якому прийняло участь 750 учасників з 50 країн світу та 110 членів журі з різних країн оцінювало виступи конкурсантів, наші хлопці пройшли до фіналу, який відбудеться 6 грудня, де обиратимуть 6 кращих виконавців світу по баяну та акордеону.

Ми бажаємо і Артему, і Миколі яскравих перемог, витримки і натхнення, великого професійного росту в подальшому  і завжди будемо їх чекати в Малій академії для добрих творчих зустрічей.

Відео

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна