Брейн-ринги з предметів «Сольфеджіо» та «Історія мистецтв»

27 травня 2024
94

Нещодавно на музично-теоретичному відділі Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко відбулися інтерактивні уроки брейн-ринги, проведені викладачами Бідною О.В., Ткаленко Ю.О., Циплюк Т.В, Голець О.О. та Ковтун Т.О. Участь у цих захопливих заходах взяли учні 1-7 класів, які з великим ентузіазмом долучилися до змагань.

Розважальні, яскраві та інтерактивні наочності з завданнями з предметів «Сольфеджіо» та «Історія мистецтв» були розроблені викладачами спеціально для цього заходу. Діти виконували завдання із захопленням і великим задоволенням, беручи участь як у командних змаганнях, так і виконуючи завдання в дуетах. Уроки брейн-ринги стали чудовою можливістю для учнів закріпити свої знання, проявити творчі здібності та розвинути навички командної роботи.

Інтерактивні уроки пройшли у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Викладачі не лише допомагали учням у виконанні завдань, але й підтримували їх, заохочуючи до нових досягнень. Захід виявився надзвичайно успішним, оскільки кожен учасник отримав не лише корисний досвід, а й масу позитивних емоцій.

Батьки в свою чергу висловлювали вдячність викладачам за цікаві та пізнавальні заходи, що сприяють розвитку їхніх дітей. Такі інтерактивні уроки не лише підвищують рівень знань, але й стимулюють учнів до подальшого вивчення музики та гармонії.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна