Батьківські збори

03 вересня 2020
522

2 вересня  об 17.30 та 18.30 годин  в актовому залі відбулися батьківські збори підготовчої групи відділення початкового естетичного виховання. Згідно з умовами проведення масових заходів в період адаптивного карантину ,збори пройшли  з дотриманням всіх правил безпеки.

На початку зборів перед батьками наших самих маленьких учнів виступила директор школи Магомедова Т.Ю.,вона розповила про заклад, його історію  та традиції. Зазначила,що цей навчальний рік особливий: змінено  розклад,умови перебування у школи,кількість викладачів у класі .

Завідувачка відділення початкового естетичного виховання Марченко Т.О. більш детальніше розповіла про учбове приладдя ,яке потрібне діткам,зазначила батькам в якому класі буде проходити навчання.

Директор та завідувачка відповіли на безліч питань , які хвилювали батьків . Також для батьків ,викладачі провели екскурсію школою,показали класи,туалетні кімнати,ознайомили з маршрутами пересування коридорами школи,входи та виходи.

Контакти

36000, Україна м.Полтава, вул.Соборності, 35
(0532) 52-08-78, 50-28-75
mala_akademya@ukr.net
Директор: заслужений працівник культури України, член творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Голова Ради директорів мистецьких шкіл Полтавської області Магомедова Тетяна Юріївна